Szűrés
Szállítási határidő (munkanap)
Raktár
Alkalmazás (típus)
űrtartalom (liter)
Kiszerelés
Hírlevél
Termékajánló
Összehasonlítás

Téli termékek


Sorrend:

legfek fagymentesito,

Minőségbiztosítási okokból nem vehető vissza!

A légfék jégmentesítő sűrített levegővel működő fékberendezések, valamint egyéb préslevegős rendszerek jégtelenítésére, lejegesedésük megelőzésére alkalmas. Speciális adalékanyag-tartalma megakadályozza a fémrészek korrózióját, keni a mozgó fém és gumi alkatrészeket. Nagy hidegben is biztosítja a légfékrendszer és a sűrített levegős rendszerek zavartalan működését.

 

Raktárkészlet:  5 db
Prelix légfék jégmentesítő

A kiemelkedően hatékony, speciális adalékokkal készülő jégoldó és jégmentesítő folyadék!

 

Raktárkészlet:  4 db
3 390 Ft db
jegoldo,
 
Raktárkészlet:  2 db
1 990 Ft db
fagyallo,

Minőségbiztosítási okokból nem vehető vissza!

 

Raktárkészlet:  4 db
1 690 Ft db
hutotomito adalek,

Minőségbiztosítási okokból nem vehető vissza!

Az adalék kitölti a hűtőrendszerben keletkezett apró lyukakat, réseket. Használatával megelőzhető a lyukak és rések kialakulása. Megelőzi a korróziót. Minden glycol bázisú fagyállóval és hűtőfolyadékkal együtt használható. Nem károsítja a hűtőrendszer gumitömítéseit és fémalkatrészeit.
Felhasználás:
Járassa a motort rövid ideig. Kapcsolja be a fűtést. Rázza fel az adalékot és öntse a hűtőbe de ne a kiegyenlítő tartályon keresztűl. Abban az esetben ha a hűtőrendszer teljesen zárt, a kiegyenlítő tartályon keresztűl végezze az adalék hozzáadását. Járassa a motort 5-10 percig és zárja el a fűtést. Egy flakon tartalma 5-10 literes rendszerekhez ajánlott. Ha a hűtőrendszer szennyeződött, előzör tisztítsa ki folyóvízzel vagy WYNN’S Kühlerreiniger-rel.

 

Raktárkészlet:  3 db
1 590 Ft db

Sorrend:

Webáruház készítés